O nama


Korisnicima naših usluga nudimo posredovanje i savjetovanje u prometu nekretninama,  na višoj razini.  Uspjeli smo u našem Timu povezati iskustvo i mladost, struku i kompetentnost, povjerenje i odgovornost prema poslu koji volimo i poštujemo.

Naša stručnost  i predanost poslu donosi korisnicima naših usluga uspjeh na tržištu. Nastojimo svakodnevno klijente iznenaditi učinkovitim marketinškim konceptima. Naš cilj je korisnicima  usluga, bili oni prodavatelji ili kupci, iznajmljivači ili zakupnici pružiti najbolju uslugu posredovanja u prometu nekretninama.

Specijalizirani smo za brzo i uspješno posredovanje u prometu stambenim i poslovnim nekretninama.
Odlična poslovna povezanost na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom tržištu nekretnina omogućuje nam brzo i uspješno zaključivanje ciljanog ugovora.
Uska suradnja s najboljim odvjetničkim kućama, Javnim bilježnicima, pružateljima financijskih usluga i bankama osigurava našim klijentima jednostavnu, opuštenu i brzu uslugu.

Trudimo se da proces kupoprodaje bude praktičan i brz, sa što manje stresa za vas, na vama je da se opustite, sve ostalo je na nama.

Osnovni podaci:

Naziv: ESTIEMS REAL ESTATE d.o.o. za poslovanje nekretninama
Skraćeni naziv: ESTIEMS REAL ESTATE d.o.o.
Sjedište: Sokol Kula 4, Rijeka
Upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 21/7592-2
MBS: 040435118
OIB: 71943605610
Transakcijski račun: HR6624020061101065919 Erste&Steiermärkische Bank d.d., SWIFT: ESBCHR22
Temeljni kapital: 20.000 KN - uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: dir. Sanja Benčić