Prodavatelj


U našem pristupu i načinu poslovanja prodavatelji su u središtu interesa. Bez obzira na to koju vrstu nekretnine prodajete.  Nastojimo svojim radom i odnosom prema prodavateljima kod njih postići osjećaj sigurnosti i povjerenja.
Pri tome čuvamo vaš osobni integritet i nastojimo da se čitav posao odvija u diskreciji. To se posebno odnosi na pitanja tržišne cijene i elemenata kupoprodaje nekretninama.
S obzirom da imamo vlastite metode procjene tržišne vrijednosti nekretnina, možemo zajedno s vama postaviti najbolju moguću cijenu po kojoj će se nekretnina pojaviti na tržištu.
Priroda posla posredovanja okrenuta je istraživanju tržišta nekretnina, posebno mjesto u tome zauzima popuna naše ponude, bez koje nema uspješnog posredovanja.
Mi živimo s vašim nekretninama, uživamo u poslu koji volimo, potpuno smo usredotočeni na vaš zahtjeve ali smo uvijek realni u razmjeni mišljenja i procjenama šanse koje vaša nekretnina ima na tržištu.
Proces kupoprodaje zahtjevan je i traži poštivanje velikog broja pravila i zakona, od razgleda nekretnine, procjene tržišne vrijednosti, preko iznošenja nekretnine na tržište, razgleda i pregovora oko kupoprodajne cijene do isplate kupoprodajne cijene i prijenosa vlasništva u zemljišnim knjigama. Da bismo ispunili sve zahtjeve i zajedno došli do cilja, povjerenje, sigurnost i odgovornost temelj su posla kupoprodaje.
Svakodnevno radimo na jačanju marketinga, prezentacijama nekretnina na domaćem i stranom tržištu, posjećujemo internacionalne sajmove za nekretnine, surađujemo s velikim brojem domaćih i stranih posredničkih kuća.
Često nam nije potreban oglas da bismo prodali vašu nekretninu, imamo veliki broj kupaca koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje.

Možda čekaju baš na vašu nekretninu!